Åpne verksteder

Kulturhuset Qulthus er godt kjent og omtalt for sine mange åpne verksteder for barn og voksne. Vi har drop in verksteder 2-3 helger i måneden, lørdager og søndager kl. 12.00-15.00. Tema for verkstedene skifter fra grafikk, skulptur, billedkunst, kunsthåndverk, design, animasjon etc.

Vår 2019

Våre første verksteder i 2019 har Fredrikstad som tema.I januar lagde vi Kong Frederik sprellemenn og vi hadde broverksted med Fredrikstadbroen som utgangspunkt.

I februar var det glassmosaikk som stod på programmet. Besøkende kunne lage collager på lerret med herlig fargerik glassmosaikk.

I mars jobber vi med tegneserier og broderi.

I april er det været som bestemmer aktiviteten. Dersom vårværet er på vår side blir det utendørs lek med solbilder. Dersom vi må være inne blir det tresnitt.

I mai står de kongeliges rekker i fokus. Vi inviterer til monogramverkste.

 

 

 

 

Juni = kunstsuppeverksted + utendørs leker

Vår og sommersesongen avsluttes med Månebarna lørdag 27. juli.

tresnitt image-39redesignklubbq P1110261 akvarellmaling2

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning