Kulturmagasinet Q

Kulturmagasinet Q er et informativt, kreativt og debattorientert kulturmagasin for lesere som er opptatt av samfunnets kulturtilbud til barn og unge. Magasinet skriver om aktuelle og historiske tema. Vi dekker faste områder som kulturskole, kulturell skolesekk og tilbud til barn i private og offentlige kunstinstitusjoner. Magasinet skriver om barn som er aktive i kunst og kultur, og om voksne som formidler barnekultur.

I lengre intervjuer med både billedkunstnere, forfattere, illustratører, musikere og andre, får våre lesere et innblikk i hvordan kunstnere tenker kunst- og kulturformidling til barn og unge gjennom sine arbeider. Kulturmagasinet Q er siden oppstart distribuert fra Østfold over hele landet.

Magasinet har redaksjon i Kulturhuset Qulthus i Gamlebyen, Fredrikstad. Det første magasinet ble utgitt sommeren 2009.  Q er støttet av Norsk Kulturrråd.
www.kulturforbarn.no

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning