Høytidelig avduking på Noatun i Horten

Hortens ordfører Are Karlsen og Sparebankstiftelsen DNB ved Steinar Sæthre dro i hver sin snor under avdukingen av bronseskulpturene til Stella Øygard og Leander Johnsen. Det ble en flott markering med nydelig fiolinspill av tiår gamle Leah fra Horten kulturskole.

 

 

 

 

 

 

 

Det gikk ikke mange sekundene fra silkedekket var dratt av før Leanders blekksprut var overfalt av ivrige 4. og 5. klassinger fra Botne og Teie skole. Den lokale barnehagen gjorde det lurt i å vente til de større barna hadde lekt fra seg. Sjøhesten byr på andre herlige sanseopplevelser der den står ute i bukten ved flytebryggen.

Det nærmer seg starten på prosjektets siste konkurranserunde. I løpet av september inviteres 680 skoler til å jobbe med skulptur og utsmykninger som igjen leder til nye forslag til skulpturer til Noatun. Neste vår/høst ferdigstilles Barnas skulptursti på Noatun. Vi gleder oss til å se hva som kommer inn av forslag før jul.

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning