Invitasjon til tredje og avsluttende skulpturkonkurranse for 3. og 4. trinn

Noatun er Redningsselskapets nye senter for sjøsikkerhet på Langgrunn i Horten. Senteret er en aktivitetsarena for barn og unge med sommerleirer, sommerskoler og familieaktiviteter – med en egen kanal for Elias-kjøring.  Som en viktig del av uteområdet etablerer Redningsselskapet «Barnas skulptursti». Denne stien består av skulpturer som er formgitt av barn. Prosjektet realiseres gjennom skolekonkurranser for elever på 3. og 4. klassetrinn.

Første og andre del av prosjektet ble gjennomført i 2017 og 2018.

Tredje og siste del av skolekonkurransen arrangeres inneværende skoleår for 3. og 4. klassetrinn i seks fylker på Østlandet.

I perioden 10 – 17. oktober sender vi ut invitasjoner til skoler i Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus og Østfold.

Se invitasjonsbrev med ytterligere informasjon under:

Invitasjon til skulpturkonkurranse

Les mer om Barnas skulptursti

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning