Kulturnatt

Barnas kulturnatt ble arrangert første gang 3. september 2009. Bak festivalen – som er gratis – står Kulturhuset Qulthus.  Arrangementet inspirerer til nye, spennende kulturopplevelser for barn en sen fredag kveld, og fungerer nærmest som en kveldsmesse for det rike kulturlivet i Gamlebyen.

Barnas kulturnatt har arrangert filmvisning på Gamlebyfergen, hatt store legoparties på Kongens Torv, og vist utendørs «nattfilmer» for barn i Gamlebyen kino (Raadhusgaten). Kunstnere og kunsthåndverkere i Gamlebyen har åpnet dørene for spennende verksteder en sen kveld. Museet har arrangert mystiske museumsvandringer, i tillegg til utendørsvandringer med Gatelangs i Gamle Fredrikstad og godt samarbeid med Fredrikstad kunstforening.

I 2013 ble Barnas kulturnatt arrangert i april som en feiende åpning av kulturlivets vår- og sommersesong i Gamlebyen.

Barnas Kulturnatt

 

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning