Månebarna

Månebarna er barnas festival under årets Månefestival kommende helg. På Qulthus kan du få med deg konsert med Eva Iselin Erichsen i tillegg til et eget måneverksted + café. Dette er bare litt av det spennende programmet.

Aktivitetene starter på Lekeplassen med en egen Gamlebyrebus. Underveis kan du bli med på Hiphop dansekurs på Magenta, maskelaging i Dunkejongården i tillegg til Animerte godbiter hos Gamlebyen Filmklubb (bakgården til Mormors). Rebusen ender i Qulthus med premier.

Program:
12 – 15   Rebus med oppstart på Lekeplassen (leveres og premieres i Qulthus før kl. 16)
12 – 16   Hiphop dansekurs på Magenta
12 – 16   Maskeverksted Dunkejongården
12 – 16   Måneverksted i Qulthus
12 – 16   Café i Qulthus
13 – 14   Konsert med Eva Iselin Erichsen i Qulthus
14          Animerte godbiter i Gamlebyen Filmklubb

Eva Iselinn Erichsen bor i Fredrikstad og har sin musikkutdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Selv om Eva er utdannet inne klassisk sang, har hun allikevel grepet over det meste av andre sjangere. Alt fra spennende jazzprosjekt i New York til teater på Nationalteateret. Hun er også fast vokalist i partybandet Evas Essens som holder til i Fredrikstad.
Siden 2005 har hun arbeidet med barn og musikk i barnehager, musikkskoler og med barnekor. Det var derfor ikke vanskelig for henne å si ja når anledningen bød seg på «Månebarna». Hun sier selv at barn er det beste (og skumleste) publikum en kan ha. Her får man ærlige og oppriktige reaksjoner uten nøling. Noe som gjør det ekstra moro og utfordrende. I denne barnekonserten skal barna både få lytte og delta. Spontanitet er stikkordet! På piano og diverse andre instrumenter, har Eva med seg Stein Arne Rimehaug. Han er en erfaren jazzpianist og har spilt i USA i en årrekke. Eva og Stein Arne har jobbet sammen i ulike jazzsammenhenger i Østfold og han er også pianist i Evas Essens.

Alle aktivitetene er gratis!!!
Les mer ved å trykke på pdf´en under

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning