Nye skulpturer tar form

7. og 8. juni er det høytidlig avduking av 6 skulpturer i Slottsparken (4) og i Horten (2). Vi er i gang med flere spennende produksjonsbesøk til håndverksbedriftene som utfører selve produksjonen av skulpturene barna har formgitt. Prosessen foregår i samarbeid mellom profesjonelle kunstnere og de unge formgiverne.  Her er bilder fra besøk til Bronseskulptur på Helsfyr i Oslo, Eker design i Fredrikstad, Hadeland glassverk på Jevnaker og Johansen monumenthoggeri i Skjeberg.

Ben forklarer støpeprosessen til Christian M. Andresen. Hans  skulptur«Mitt mot» er snart ferdig støpt i bronse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helge Nilsen startet Bronseskulptur med 2 kompiser i 1974. Her sveiser han skulpturen «Mitt mot»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eker design i Torsnes produserer skulpturen «Undervannsbyen». Skulpturen freses ut i polyerethan. Skulpturen er et samarbeidsprosjekt av fem elever fra 4. klasse på Sentrum skole i Horten, Ermin Muratagic, Fillip Roksvaag, Emma Jensen, Musab Abdi og Max Enoksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadeland glassverk støper skulpturen «Instrument» av Norah Hansen fra Nannestad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johansen monumenthoggeri sager og hogger ut «Jordas hånd» av Helene Brudevoll i Iddefjordgranitt. Hele klassen til Helene fikk prøve seg som steinhoggere under kyndig veiledning av steinhoggerne Christer og Magnus.

 

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning