Prosjektledelse

Barn bruker byen og påvirkes av byen, men er i forsvinnende liten grad med på å påvirke hvordan byen formes. Våren 2012 inviterte Sparebankstiftelsen DNB  NOR, inspirert av Squlpthus Park, elever i barneskolen til en åpen skulpturkonkurranse med Nina Molven i Kulturhuset Qulthus som prosjektleder.

Til sammen 951 bidrag kom inn, skisser og modeller. Prosjektet ble flettet inn i kunst- og håndverksundervisningen. 10 vinnere ble kåret av henholdsvis en voksenjury og en barnejury. I løpet av 2012-2013 fikk vinnerne skulpturene sine produsert og plassert på Akershus festning i en skulpturpark. Her skal de stå i 3 år før de plasseres permanent i formgivernes nærmiljø. Barnas skulptursti ble offisielt åpnet av Kronprinsesse Mette Marit  28. august 2013 (bildet under)

Etter den tid har Fargefabrikken ved Nina Molven vært prosjektansvarlig for Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark, Barnas skulptursti – RS Noatun samt flere andre ulike kunst- og kulturproduksjoner for barn og unge. Ta kontakt dersom det er av interesse med samarbeid!

Fra åpningen på Akershus Festning

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning