Q-festivalen

Q-festivalen ble første gang arrangert i 2005 som en ny kulturfestival for barnefamilier i Fredrikstad. Festivalen har siden oppstart blitt arrangert i Gamlebyen med en rik og variert kulturmeny for våre mange besøkende. Kulturhuset Qulthus er opptatt av lavterskeltilbud, og har siden første Q-festival vært et gratisarrangement. Dette for at ingen skal være ekskludert fra kulturopplevelser grunnet pris.

Kulturfestivalen har arrangert pysj-kino på Kongens Torv med Fredrikstad kino, konsert med Lars Lillo-Stenberg i Kommandanthagen (bildet under), fotballdans med barn og FFK, fargeverksteder med Øivind Sand og mange andre aktiviteter.

Q-festivalen

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning