«Rar benk» til «Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark»

I dag går gratulasjonene til August Kristoffer Mortensen Vassdal i 5. klasse på Paradis skole i Fana i Bergen kommune. Skulpturen hans «Rar benk» avdukes sammen med «Tallblyanten på rømmen» i juni neste år.

«Rar benk» av August

August forteller at grunnen til at han kalte skulpturen for «Rar benk» er at benken er uvanlig , og ikke slik en benk vanligvis ser ut. Han ville lage noe som kunne brukes til noe, i tillegg til at den var kul å se på. Han hadde først tenkt å lage noe mer komplisert, men synes det var vanskelig, og synes selv han ikke fikk det helt til. Derfor tegnet han først en boks, og så flere som hang sammen, slik at det ble en «rar benk».

5. klassingen August Kristoffer Mortensen Vassdal fra Paradis skole i Fana, Bergen, har formgitt skulpturen «Rar benk».

Juryen merket seg en leken og spennende form. Kubene inviterer til lek, men også som sittemøbel. Kubenes forskjellige størrelser og plassering skaper en bevegelse som er stram, men luftig.

August ble selvfølgelig kjempeglad for at nettopp hans skulptur er plukket ut som vinner. Nå skal en profesjonell kunstner jobbe videre med «Rar benk» sammen med August. Den  skal produseres i pulverlakkert syrefast stål.

Vi gratulerer August og hele 5. trinnet med lærere på Paradis skole.

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning