Sjøhesten tar form

Vi er i gang med «Barnas skulptursti» på Langgrunn i Horten i samarbeid med Redningsselskapet. Barn på 3. og 4. skoletrinn står for utformingen av skulpturene, i samarbeid med profesjonelle kunstnere og dyktige håndverkere.I fjor avduket vi de to første skulpturene. Nå er vi i gang med Sjøhesten av Stella som går  i 3. klasse, Teie skole, Nøtterøy. Sjøhesten er en av to nye skulpturer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juryens begrunnelse:

Et sterkt bidrag som minner oss på at vi må verne om mangfoldet i havet. Sjøhesten trenger hjelp. Skulpturen er en herlig gest til arbeidet til Redningsselskapet.

Sjøhesten er ferdig modellert i full størrelse av kunstneren Magnus B. Eriksen. Nå skal den støpes i bronse av Bronseskulptur. Hele produksjonen er i samarbeid med formgiver Stella.

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning