Presidentvalg på utstilling

Førstkommende lørdag og søndag er det kunstutstilling i Galleri Q88 (Kulturhuset Qulthus) med tolv presidentvalg som installasjon.
I forbindelse med det forestående presidentvalget i USA, presenterer billedkunstneren Morten Stenseng Gulbrandsen en retrospektiv og fortsatt aktuell kunstutstilling om amerikansk valgkamp.Helt fra den legendariske duellen mellom John F. Kennedy og Richard Nixon i 1960 og frem til gjenvalget av George W. Bush i 2004, viser utstillingen i Galleri Q88 (Qulthus) fotoklipp fra politisk tv-reklame montert i tolv små byggverk på 40 x 80 cm.

Installasjonen, som ble første gang utstilt foran det amerikanske presidentvalget i 2004, bruker blank akyver, treplater, farget isopor og lakkerte 45-plater som materiale, i tillegg til olje og akryl. Hver av de tolv bildene forteller sin egen historie – som den omstridte tv-reklamen fra Bush-kampanjen mot demokratenes kandidat Michael Dukakis i 1988, og RAT-referansen fra valgkampen mellom George W. Bush og Al Gore i 2000.

Hvert bilde er pakket i fargesterke abstrakte landskaper, og presenteres i en stor flate. Med akyver som overbygg og 45-platen som sirkulært utstikk, gir installasjonen assosiasjoner til arkitektur og gamle amerikanske bensinstasjoner.
– Hvert bilde bruker referanser til amerikansk oljeindustri som en dekorativ og nostalgisk komponent i denne teksturen. Disse komponentene kan også tolkes som en referanse til det evige storindustrielle bakspill i amerikansk valgkamp. Gjennom klippene av politisk tv-reklame og påmonterte miniatyrforsider av Time Magazine, konstaterer også utstillingen den betydelige utviklingen i mediemakt i amerikanske presidentvalg fra 1960 til 2004, sier Morten Stenseng Gulbrandsen.

 

 

Stjärnor slitage balklänningar online såg verkligen vacker känsla vände, men förändringen i sig själv blir strumpbyxor. Så vi måste välja sin egen.Speciellt för päronformad kropp flicka, kan smal välja fisk  Balklänning .

 

http://questatlantisblog.org/balklanningaronline/

http://www.pvs-judenplatz.at/de/balklaenning-passion

http://bestpromdressesonline.tumblr.com/post/139346557741/mode-balkl%C3%A4nningar-serie

http://balklanningar2012.blogspot.hk/2016/02/stjarnor-borjade-bara-en-mangd-olika.html

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning