Sommer og festivalliv

Denne herlige sommeren tar vi med oss materialer og utstyr og inviterer til workshops på ulike festivaler. Vi startet på Løten med Camp Munch som er en grafikkleir for ungdom mellom 13-20 år. Fra 1.-6. juli fikk 20 ungdommer fordype seg i grafikkens verden. Lørdag 7. juli åpnet vi for en Munch minifestival, en åpen og gratis familiedag som satt fokus på kunst og skaperglede! Her kunne besøkende prøve seg på mange spennende kunstuttrykk som tresnitt, skulptur, maling, animasjon og pinholefotografi ispedd andre morsomme aktiviteter! Se ferdig film fra animasjonsverkstedet her.

Videre går turen til Glamat i Stavanger 18.-21. juli. Her blir det selvfølgelig mye god mat, men også innholdsrike aktiviteter for de yngste med solbildeverksted, skulpturverksted og skinnverksted.

Tilbake i Fredrikstad og Gamlebyen blir det Månefestival 27.-29. juli med Månebarna. Vi inviterer til solbildeverksted lørdag 28. juli. I tillegg blir det trylleshow, 3D-verksted, breakdance og god musikk.

Aktivitetene er gratis, velkommen!

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning