«Tallblyanten på rømmen» og «Rar benk» er snart på plass i Slottsparken

Lise fra Stavanger og August fra Bergen er de unge kunstnerne bak to av de tre siste skulpturene i «Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark». Lise sin skulptur «Tallblyanten på rømmen» har fått en fantastisk flott høyde og form. Skulpturen er snart klar til sandblåsing og pulverlakkering hos Gunnar Hippe på Moelv.

August sin skulptur «Rar benk» er elegant og stram, men likevel leken og luftig. I løpet av et par uker skal den settes sammen, sandblåses og pulverlakkeres. Kubenes herlige svevende form ble inspisert av far og sønn. Harald Fossen i Fredrikstad har bidratt med et grundig og solid arbeid med både Lise sin utfordrende grunnidé og August sin lekne, men stramme form.

Lise og August, med hver sin forelder (Hanne Kvernvold og Kristoffer Gjerdevik Vinje), var med på en lærerik dag i en moderne familieid industribedrift som hiver seg rundt og er løsningsorientert i produksjon av skulpturer. Det er fascinerende møter med håndverkstradisjoner, ny teknologi, barn og voksne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning