Tre nye skulpturer til «Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark»

Lise Margrethe Kvernvold i 5. klasse på Vaulen skole har formgitt en av tre skulpturer som skal lages i full størrelse og avdukes i Slottsparken i juni 2019 – «Tallblyanten på rømmen». Juryen la merke til hennes spenstige strek og underfundige tittel blant over 2 500 bidrag. Frem mot jul avslører vi de to neste vinnerne som skal avdukes samtidig med Lises skulptur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er kommet inn veldig mange interessante forslag til skulpturer fra elever over hele Sør- og Vestlandet. En av skulpturene som avdukes neste år er altså formgitt av Lise Margrethe Kvernvold i 5. klasse på Vaulen skole i Stavanger. Jubelen sto i taket da vinner og klassevenner fikk beskjeden i forrige uke.

Lise sammen med kunst- og håndverkslærer Marzena Økland (til venstre) og rektor Tove Steen.

Vinneren selv, Lise Margrethe Kvernvold, forteller at hun begynte å tegne bølger, og ville jobbe frem noe litt uvanlig med sitt bidrag. Så ble det bare tall, og så kom blyanten på slutten. Når hun var ferdig med å tegne var det mange tall – med en blyant som suste av gårde. Tallene 0, 1, 6, 8, 9 10 – med en blyant på vei vekk – ble til «Tallblyanten på rømmen». Juryen mener Lises bidrag er «en finurlig skulptur som setter tankene i gang, og har et spennende visuelt uttrykk med sin slanke og dynamiske for

Lise skal nå jobbe frem en gips-modell av skulpturen som en utøvende kunstner skal jobbe videre med. Til slutt skal en produsent stå for den endelige utførselen i pulverlakkert aluminium. Lise vil få muligheten til å følge hele produksjonsprosessen før den høytidelige avdukingen i Slottsparken i juni neste år.

2016 choisir la robe de mariée pour vous-même,Robe De Mariée les prix de la boutique en ligne française moins chers, d'excellente qualité. Il est votre meilleur choix. Balklänningar har varit populär i partiet.Balklänning Men genom de breda ben byxor är medvetna om att inte att breda ben byxor lätt att kontrollera. Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning