Fotokurs for barn & unge

Kjenner du en som elsker å ta bilder og som kan tenke seg å lære mer om kameraets ulike funksjoner?

Torsdag 11. mai setter vi i gang med fotokurs for barn og ungdom. Kursleder er Josefine Åmli, som er fotograf og har fotostudioet Åmli Foto i Gamlebyen. Josefine er en fotograf som liker de litt utradisjonelle bildene, med genuine uttrykk og spesiell stemning. Hun vil ha det gøy med foto, og fange unike øyeblikk. Deltakere vil få muligheten til å lære mer om kameraets ulike funksjoner, jobbe med ulike oppgaver for uttrykke seg gjennom foto og få en bedre forståelse for å se bilder.

Kurset avsluttes med en fotoutstilling av deltakernes arbeider.

Alder: fra 12 år

Tidspunkt: torsdager kl. 17.30-19.00

Sted: Kulturhuset Qulthus, Smedjegaten 88, Gamlebyen

Antall ganger: 7

Kostnad: 1750,-

Utstyr: eget/lånt kamera

Påmeldingsfrist: 7. mai

For mer informasjon og påmelding ta kontakt på dm /nina@fargefabrikken.no /

tlf. 4528 2222